Holland Engineering

Afbouw voor winkels

Ervaring

Holland Engineering bouwt interieurs in binnen- en buitenland voor horeca, kantoren en winkels en is daarnaast actief in de bouwkundige beveiliging tegen agressie, inbraak en gewapende overvallen.

Op winkelgebied werken wij voor juweliers, multimedia- en kledingwinkels, hypotheekshops, de levensmiddelenbranche en tankstations van 20 m2 tot 10.000 m2, van eenmanszaak tot multinational.

Werkwijze

Holland Engineering werkt als hoofdaannemer / gedelegeerd opdrachtgever. Samen met de opdrachtgever en eventueel een architect bepalen we de kwaliteit en uitstraling van de inrichting. Hierop wordt vervolgens de offerte gebaseerd. Gedurende de bouw sturen wij naast onze eigen vakmensen ook de onderaannemers en leveranciers aan, waarbij u als opdrachtgever op de hoogte gehouden wordt van de ontwikkelingen. Door de snelle en kwalitatief hoogwaardige werkwijze van Holland Engineering ondergaat uw vestiging binnen een korte termijn een volledige metamorfose.

Onze klanten waarderen de snelheid, kwaliteit en het vermogen van Holland Engineering om gedurende het gehele bouwproces mee te denken om mogelijke problemen tijdig te voorzien en om bouwkundig zo veel mogelijk functionaliteit uit uw pand te halen. Gedurende de gebruikersfase denken wij graag met u mee over bouwkundige aanpassingen die ervoor zorgen dat u uw gebouw zo functioneel mogelijk blijft gebruiken en hoe u uw vestiging kunt laten voldoen aan veranderende wettelijke eisen (bijvoorbeeld ARBO, brandveiligheid).

Wij werken volgens de VCA** standaard, wat staat voor de VGM Checklist Aannemers. De afkorting VGM betekent Veiligheid Gezondheid en Milieu. Tijdens de voorbereiding en de uitvoering van de werkzaamheden worden deze aspecten nauwlettend in de gaten gehouden. Een veilige werkvloer zorgt voor een beter eindresultaat.

Holland Engineering verzorgt zelf het onderhoud en staat paraat om storingen en vernielingen direct te kunnen verhelpen bij onze klanten, zonder dat u daarvoor een servicecontract hoeft af te sluiten.

Werkzaamheden

Samen met onze op kwaliteit geselecteerde leveranciers en onderaannemers bieden wij u de volgende uitvoerende diensten aan:

▪ Wanden: glas, hout, metal-stud gipswanden, steen.

▪ Plafonds: systeemplafonds, zwevende plafonds.

▪ Vloerbekleding: grind, laminaat, tapijt, tegels.

▪ Gevels: glas zetten, aluminium en houten puien en kozijnen.

▪ Heframen en schuifpuien.

▪ Schilderwerk inclusief stuken, pleisterwerk en spuitwerk.

▪ Tegelwerk inclusief natuursteen.

▪ Demontage en sloopwerkzaamheden.

▪ Constructiewerk: hout, staal, steen.

▪ Electra, verlichting, data en alarm.

▪ Loodgieterswerk inclusief centrale verwarming (CV), sanitair en mechanische ventilatie (MV).

▪ Maatwerk: decoraties, meubels, kozijnen, deuren, trappen.

▪ Meubels en apparatuur.

Bouwkundige beveiliging: veiligheidsglas, sloten, rolluiken, veiligheidskooien, toegangssassen.

Diensten

Daarnaast bieden we ook de volgende ondersteunende diensten aan:

▪ 24 uurs service dienst voor noodreparaties en veiligstelling.

▪ Advies op het gebied van regelgeving.

▪ Bouwmanagement.

▪ Concept- en planontwikkeling en -bewaking.

▪ Tekenwerk.

© 1983-2021

Twitter