Holland Engineering

Soorten Schuiframen

Schuiframen

Holland Engineering levert op het gebied van bouwkundige beveiliging diverse soorten schuiframen. Ze kunnen toegepast worden bij recepties, loketten en ten behoeve van toegangscontrole. De schuiframen worden gebruikt ter bescherming tegen agressie, inbraak en overvallen en werken hierbij preventief. Ze worden door ons altijd op maat en naar wens van de klant gemaakt, met een zo hoog mogelijke klantvriendelijke uitstraling. Uiteraard kunnen ze voorzien worden van kogelwerend en slagvast glas, maar niet van brandwerend glas. Brandwerend glas kan alleen toegepast worden bij een hefraam. Zie voor de keuzemogelijkheden van het glas deze pagina.

Voorbeelden van onze verschillende typen schuiframen vindt u in de animaties in de rechterkolom van deze pagina, een beschrijving vindt u hieronder:

Enkel schuifraam

De goedkoopste uitvoering is een enkel schuifraam. Deze kan een opening van 1 bij 1 meter of groter creëeren. Het raam kan handmatig of elektrisch bediend worden.

Dubbel schuifraam

Indien u schuiframen voor twee kassiersposities wilt hebben kunt u bovenstaand schuifraam ook dubbel toepassen. Deze constructie komt op zijn recht bij balies van rond de 3 meter.

Enkel of meervoudig hoog schuifraam

Indien u een hogere opening wilt hebben, kunt u voor een schuifraam gaan die doorloopt tot het plafond. Dit schuifraam is ook enkel of meervoudig toe te passen en creëert in veel uitvoeringen een opening van 2 m2 per raam. Ook dit type schuifraam kan handmatig of elektrisch bediend worden.

Profielloos enkel of meervoudig hoog schuifraam

Het schuifraam dat doorloopt tot aan het plafond kan ook profielloos toegepast worden. Dit schuifraam kent in de meest voorkomende uitvoeringen twee beweegbare delen, waardoor er een maximale opening gecreëerd kan worden van ongeveer 3 m2 per raam. Doordat er, op de handgrepen na, geen staal in het zicht zit, geeft dit type schuifraam een zeer transparant gevoel. Dit schuifraam is momenteel alleen met handbediening leverbaar.

Svalson schuifraam

Behalve onze eigen schuiframen leveren wij ook de horizontaal beweegbare ramen van Svalson. Meer informatie vindt u op deze pagina.

Service en onderhoud

Holland Engineering verzorgt zelf het onderhoud en staat paraat om storingen en vernielingen direct te kunnen verhelpen bij onze klanten, zonder dat u daarvoor een servicecontract hoeft af te sluiten. Wij repareren niet alleen onze eigen schuiframen en die van Svalson, maar ook die door derden geleverd zijn.

Goedkoopste type: enkel schuifraam handmatig of elektrisch bediend

Twee enkele schuiframen met een standaard hoogte

Twee enkele schuiframen met een maximale hoogte

Twee driedelige profielloze schuiframen met een maximale hoogte

© 1983-2021

Twitter