Holland Engineering

Soorten Heframen

Heframen

Holland Engineering levert op het gebied van bouwkundige beveiliging diverse soorten heframen, ook wel een schietluik en in België een guillotineraam genoemd. Ze kunnen toegepast worden bij recepties, loketten en ten behoeve van toegangscontrole. De heframen worden gebruikt ter bescherming tegen agressie, inbraak en overvallen en werken hierbij preventief. Ze worden door ons altijd op maat en naar wens van de klant gemaakt, met een zo hoog mogelijke klantvriendelijke uitstraling. Uiteraard kunnen de heframen voorzien worden van alle soorten beveiligingsglas: te weten brandwerend, kogelwerend en slagvast glas. Zie voor de keuzemogelijkheden van het glas deze pagina. Holland Engineering levert ook schuiframen.

Voorbeelden van onze verschillende typen heframen vindt u in de animaties in de rechterkolom van deze pagina, een beschrijving vindt u hieronder:

Enkel hefraam

De meest voorkomende uitvoering is een enkel hefraam welke in het systeemplafond of een koof verdwijnt. Wij kunnen het hefraam ook in de balie laten zakken. Holland Engineering kan kogelwerend glas uit één stuk met een lengte van iets meer dan 5 meter leveren. Het kogelwerende hefraam kan hierdoor in de geopende stand een opening van ongeveer 5 m2 creëeren. Dit is ruim voldoende voor drie kassiersposities.

Dubbel hefraam

Bovenstaand raam kan ook met twee heframen geleverd worden. Hierbij zijn er twee mogelijkheden: of beide heframen verdwijnen in de koof cq het systeemplafond, of één verdwijnt hierin en de ander zakt in de balie. Ook dit type hefraam kan in een lengte tot over de 5 meter geleverd worden en levert in geopende stand een opening van ongeveer 10 m2.

Profielloos hefraam

Het hefraam kan ook profielloos geleverd worden. Dit zorgt voor een maximale transparantie.

Svalson hefraam

Behalve onze eigen heframen leveren wij ook de verticaal beweegbare ramen van Svalson. Meer informatie vindt u op deze pagina.

Service en onderhoud

Holland Engineering verzorgt zelf het onderhoud en staat paraat om storingen en vernielingen direct te kunnen verhelpen bij onze klanten, zonder dat u daarvoor een servicecontract hoeft af te sluiten. Wij repareren niet alleen onze eigen heframen en die van Svalson, maar ook die door derden geleverd zijn.

Enkel hefraam (kan ook in de balie zakken), max. lengte ruim 5 meter

Dubbel hefraam, maximale opening ruim 2 bij 5 meter

Profielloos hefraam, de meeste transparante versie

© 1983-2021

Twitter