Holland Engineering

Holland Engineering distributeur van Svalson beweegbare ramen

Svalson beweegbare ramen

Sinds 2006 is Holland Engineering distributeur van Svalson heframen en schuiframen. Met deze Zweedse kwaliteitsproducten verbreden wij ons aanbod van kogelwerende beweegbare ramen met:

  • Hef- en schuiframen en ruimtescheidende glazen wanden, voor binnen- en buitengebruik, naar keuze elektrisch of handmatig te openen. De beweegbare ramen kunnen wel of niet geïsoleerd, kogelwerend of brandwerend (E60) zijn.

De Svalson ramen kenmerken zich door:

  • Leverbaar in zeer veel verschillende uitvoeringen, maten en afwerkingen.
  • Door de goede isolatiemogelijkheden geschikt voor binnen- én buitengebruik.
  • Alle glassoorten kunnen gemonteerd worden: variërend in dikte van 6 mm enkel glas tot en met 75 mm kogelwerend glas. Indien gewenst kan dit profielloos.
  • De ramen zijn ook licht gebogen leverbaar.
  • Met behulp van een afstandsbediening zijn ze op afstand te openen en te sluiten. Het raam kan ook met een vaste schakelaar bediend worden.
  • De ramen bewegen met een snelheid van ongeveer 20 cm / seconde (uitvoering afhankelijk) en kunnen elke 50 mm stil gezet worden.
  • De aandrijving is in het kozijn weggewerkt, waardoor er naast een rechte sparing met haakse hoeken alleen een stopcontact nodig is (indien men voor elektrische aandrijving kiest).

De ergonomisch verantwoorde beweegbare ramen van Svalson zijn geplaatst in kiosken, recepties, restaurants, apothekers, postkantoren, banken en op werklocaties waar de veiligheidseisen extreem hoog zijn. Net zoals onze eigen beweegbare ramen worden de Svalson ramen op maat en naar wens van de klant gemaakt. De visie van Svalson luidt: "Wij maken uw werkomgeving comfortabel en veilig voor zowel de klanten als het personeel."

Voor een overzicht van het productgamma verwijzen wij u naar deze Engelstalige PDF en de Engelstalige website van Svalson. Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u met ons contact opnemen via het formulier.

© 1983-2021

Twitter